Απόδραση στη Λάρνακα: Σε διαθεσιμότητα ο Αστυνομικός που φρουρούσε τον 49χρονο δραπέτη  

Απόδραση στη Λάρνακα: Σε διαθεσιμότητα ο Αστυνομικός που φρουρούσε τον 49χρονο δραπέτη   

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο Αστυνομικός που φρουρούσε τον 49χρονο που απέδρασε από ιδιωτική κλινική στη Λάρνακα το απόγευμα της Κυριακής (22/12).

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για κρατούμενο ηλικίας 49 ετών, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 6 Δεκεμβρίου στο αεροδρόμιο Λάρνακας, καθώς εναντίον του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε σχέση με αδικήματα οικονομικής φύσης που φέρεται να διέπραξε στην εν λόγω χώρα, ενώ ξεκίνησαν οι διαδικασίες για έκδοση του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτός είναι ο κρατούμενος που απέδρασε από την ιδιωτική κλινική - Δείτε φωτογραφία

Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 49χρονου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.